Η Εταιρία

O όμιλος Pernod Ricard είναι ένας από τους δύο ηγέτες, σε παγκόσμιο επίπεδο, της κατηγορίας αλκοολούχων ποτών & οίνου και απασχολεί 18.000 εργαζόμενους σε 80 χώρες.
Πραγματοποιώντας το οικονομικό έτος 2013/14 πωλήσεις 7,9 δις ευρώ, η εταιρεία είναι Νο1 σε Ευρώπη και Ασία και Νο4 σε ολόκληρο τον κόσμο ως όμιλος κρασιών.

Απολαύστε υπεύθυνα

Ακολουθώντας το μήνυμα «Απολαύστε Υπεύθυνα», η εταιρία Pernod Ricard Hellas πρεσβεύει ότι η κατανάλωση αλκοολούχων ποτών πρέπει να γίνεται με σύνεση και γνώση, ώστε η κατανάλωση τους να είναι απόλαυση και μόνον.

Η εταιρία Pernod Ricard Hellas, αναγνωρίζοντας την ευθύνη των εργασιών της απέναντι στους καταναλωτές, αποτελεί μέλος της Ένωσης Επιχειρήσεων Αλκοολούχων Ποτών (ΕΝ.Ε.Α.Π.) καθώς και του Ευρωπαϊκού Φόρουμ Υπεύθυνης Κατανάλωσης ( EFRD, European Forum for Responsible Drinking – πρώην Amsterdam Group), που στόχο έχουν την ενημέρωση για υπεύθυνη κατανάλωση.


Πιστοποιήσεις διαχείρισης ποιότητας της εταιρίας

Η Pernod Ricard Hellas έχει σαν στόχο την ανάπτυξη των προϊόντων που φέρουν τις εμπορικές ονομασίες της εταιρίας, δημιουργώντας αξία για τους πελάτες και καταναλωτές της. Λόγω αυτού του στόχου και προκειμένου να διασφαλιστεί η εμπιστοσύνη και η διαρκής ικανοποίηση των απαιτήσεων των πελατών της, αλλά και των κοινωνικών εταίρων της, η Pernod Ricard Hellas έχει ως πολιτική της να παρέχει στους πελάτες και καταναλωτές της ασφαλή προϊόντα και υπηρεσίες σταθερής ποιότητας, με σεβασμό προς την ασφάλεια των υπαλλήλων της και του περιβάλλοντος και με συμμόρφωση προς τους νόμους και τους κανονισμούς που ισχύουν στη χώρα μας.

Για τους παραπάνω λόγους η Pernod Ricard Hellas έχει εγκαταστήσει και πιστοποιήσει τα παρακάτω διεθνή συστήματα διαχείρισης Ποιότητας:

-ISO 22000:2005 για την Υγιεινή κι Ασφάλεια Τροφίμων
-ISO 9001:2008 για τη Διαχείριση Ποιότητας σε όλα τα επίπεδα της εταιρίας
-ISO 14001:2004 για την Περιβαλλοντική Διαχείριση
-ISO 18001:2007 για την Εργασιακή Υγιεινή Ασφάλεια
-SA 8000:2008 για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

Στα πλαίσια των παραπάνω συστημάτων η εταιρία επενδύει συνεχώς στον τομέα της ποιότητας και περιβαλλοντικής διαχείρισης δημιουργώντας μοντέρνα εργαστήρια ποιοτικού ελέγχου, καινούριες κτιριακές εγκαταστάσεις, μοντέρνες γραμμές εμφιάλωσης, συστήματα μείωσης κατανάλωσης νερού και ενέργειας, συστήματγα ολικής ανακύκλωσης των αποβλήτων, κ.α.

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί Cookies

Με την περιήγηση σας στην ιστοσελίδα, αποδέχεστε την χρήση Cookies περισσότερα

Αποδέχομαι